KATALOG ZBOŽÍ
Košík

Posuvné dveře a stavební pouzdro

Stavební pouzdro JAP je konstrukce, která umožňuje zavěšeným posuvným dveřím elegantně "zajíždět do zdi". Stavební pouzdro zajistí snadný a bezproblémový pojezd všech druhů dveří, dokonce i varianty, jakou jsou celoskleněné dveře. Stavební pouzdra JAP se vyrábějí ve dvou variantách - do zděné příčky a do sádrokartonu. Nejběžnějším typem stavebních pouzder jsou pouzdra pod označením NORMA LINE. Od roku 2014 výrobce JAP rozšířil nabídku pouzder o další modelovou řadu LATENTE LINE, která se vyznačuje zárubní v jedné rovině s obrysem stěny. Dále modelovou řadou EVO LINE, která je určená pro bezobložkové stavební pouzdro, kdy není použita zárubeň, ale ozdobný hliníkový rámeček. Poslední novinkou je modelová řada ABSOLUTE LINE, která je taktéž určená pro bezobložkové stavební pouzdro a je úplně bez zárubně.

Stavební pouzdro představuje elegantní řešení posuvného otevírání dveří. Mezi výhody posuvného systému patří snadný a tichý způsob otevírání. Stavební pouzdra jsou bezbariérová, a proto jsou vhodným řešením například i pro rodiny s dětmi, seniory se sníženou možností pohybu či handicapované.

Posuvné dveře

Tímto běžněji používaným výrazem lze označit jak komplet tak pouze dveře. Samotné dveře a obložkové zárubně si můžete vybrat zvlášť, nebo si zakoupit posuvné dveře - sadu, která je kompletní, obsahuje stavební pouzdro, obložkové zárubně i posuvné dveře.

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy. Více informací