KATALOG ZBOŽÍ
Košík

Levné dveře, Dveře AKCE- Interiérové dveře a zárubně, prodej a montáž dveří.

O NAS

V naší nabídce najdete dveře výrobce ERKADO, kterého jsme vybrali jako jednoho z nejlepších výrobců dveří, hlavně v parametrech ceny a kvality.

Firma ERKADO vznikla v roce 1976. Od roku 2010 zastřešuje maloobchodní, velkoobchodní a exportní činnost. Jedná se o oblast výroby a prodeje vnitřních a venkovních dveří včetně zárubní. Na základě dynamického vývoje značky ERKADO se podnik Zbigniewa Kozlowského dostal na špici v rámci výrobců dveří. Slibné pozici firmy na trhu pomohlo také otevření nových výrobních hal, které čítají více než 8000 m2 plochy. Na základě neustálého hledání nových výzev na trhu, aplikací nových revolučních řešení a také díky technologické přizpůsobivosti může firma stále nabízet vysoce kvalitní produkci za přijatelnou cenu.

Interiérové ​​dveře v on-line obchodě www.ekodvere.cz

Produkty firmy ERKADO je možné bez dodatečných poplatků zakoupit v online obchodě, který se nachází na internetových stránkách http://ekodvere.cz/

V předešlých 20 letech se na základě úspěšného fungování firmy ERKADO a hlavně jejich výrobků firma stávala stále více populárnější v mnoha oblastech Evropy(Polsko, Česko, Slovensko, Francie, Německo). Firma má modely výrobků do všech typů interiérů. Jsou moderní a pokoj dělají hezčí a útulnější. I ta nejsložitější zakázka je firemními odborníky plněna zodpovědně a s láskou.

Optimální kombinace ceny a nejvyšší kvality, věrnost tradici a neustálé zlepšování nám umožňuje říci, že jsme skutečně číslo jedna!

Pokud si chcete koupit interiérové ​​dveře v Praze, Brně, Plzně, Hradci Králové, nebo jiném městě, obraťte se na naši firmu! Jsme tu pro vás. Zjednodušili jsme proces nákupu a udělali ho pro vás pohodlný tak, jak je to jen možné.  V našem e-shopu si můžete koupit interiérové ​​dveře od výrobce za nejlepší cenu. Nabízíme Vám:

-       Všechny vaše dotazy, které se týkají nabízených produktů, budou zodpovězeny našimi zdvořilými konzultanty.

-       Aktuální kolekce dveří jsou pravidelně aktualizovány. Na všechny výrobky je poskytována záruka 2 roky. V našem sortimentu si každý snadno najde dveře, které právě hledá.

-       Poštou Vám zašleme informační katalogy.

-       Poštou Vám zašleme také vzorky výrobků.

V dnešní době mnoho výrobců interiérových dveří přináší svým zákazníkům on-line argumenty v prospěch své společnosti. My však nepovažujeme za nutné sdělit Vám jen několik výhod našich výrobků. My jsme připraveni Vám nabídnout vše, co potřebujete. Bezpečně tvrdíme, že v tomto obchodě se umíme velmi dobře pohybovat, neboť již dlouhou dobu vyrábíme široký segment výrobků, tedy jak ekonomickou třídu výrobků, tak i prémiové výrobky nejvyšší kvality. Velice úzce sledujeme trendy v dřevařském průmyslu, stejně jako preference zákazníků a módní trendy v našem oboru.

Kvalitní dveře!

Dveře mohou mít různé povrchy, je možné si zvolit povrch foliový a nebo z CPL, kde panuje velká oblíbenost nejen u návrhářů, ale také u konstruktérů. Tyto interiérové dveře vypadají jako velmi pevné, poctivé dřevěné dveře.  

Výroba dveří ERKADO obsahuje čtyři kolekce interiérových dveří, které uspokojí všechny názory a požadavky klientů. Je totiž možné si koupit dveře se sklem, zaslepené, různě členité, s různými tóny barev apod. Výrobních možností je mnoho a proto není těžké najít možnost, která nejlépe vyhovuje jakémukoliv stylu interiéru.

Obzvláště populární mezi celou škálou produktů jsou prosklené dveře. Jsou univerzální, protože jsou vhodné pro téměř každou místnost. V závislosti na návrhu struktury dveří i samotném typu skla se mohou používat tyto produkty jak v obývacím pokoji, tak i kuchyni, ložnici či dokonce v koupelně.

Výhody on-line obchodu dveří společnost ERKADO :

• Nejlepší ceny na celý sortiment.

• Možnost přizpůsobení.

• Přiměřená rovnováha mezi cenou a kvalitou.

• Nejširší nabídka vnitřních dveří.

• Záruka výrobce.

• Celková nabídka dveří a souvisejícího zboží jako třeba obložkové zárubně nebo posuvné dveře.

V našem internetovém obchodě si můžete prohlédnout řadu výrobků, jakož i seznámit se s aktuálními cenami. Pro více informací, prosím, kontaktujte našeho pracovníka na telefonu +420 732 632 326, nebo na mailu obchod@ekodvere.cz.

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy. Více informací